Basiscursus najaar 2022 (met overnachting)

Voor dit evenement is/zijn nog 38 plaats(en) beschikbaar. Als u doorgaat en meer dan 38 personen (uzelf inbegrepen) registreert, zal de hele groep op de wachtlijst geplaatst worden. U kunt ook het aantal personen dat u inschrijft terugbrengen tot 38 om te voorkomen dat u op de wachtlijst geplaatst wordt.

Doorloop zeker alle stappen van deze inschrijvingsmodule. Je inschrijving is pas definitief als je een bevestigingsmail ontvangen hebt. 

*
  (inclusief uzelf)
Vul op deze pagina uw inschrijvingsinformatie in. Als u extra personen in wilt schrijven, zult u nadat u deze pagina heeft ingevuld en op 'Doorgaan' heeft geklikt hun inschrijvingsinformatie in kunnen voeren.
Inschrijving 2022
* We zijn wettelijk verplicht je persoonlijke woonplaats te rapporteren aan het Departement Jeugd van de Vlaamse overheid. We verwerken deze gegevens alleen voor deze opdracht. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.
 
Kosten
De weergegeven prijs van 0 euro is onjuist. Voor een driedaagse residentiële vorming bedraagt de prijs €180 voor leden, €240 voor niet-leden sociaal werk en €480 voor niet-leden buiten het sociaal werk. Verblijf en maaltijden zijn inbegrepen in de prijs.